Muutamien reissujen jälkeen oli vuorossa.... SM RATAKILPAILUT! Ne järjestettiin lauantaina 1.8,2015 Helsingissä.

- SMM-14 FI CH FI LCCH FI RCH SE LCCH SIC MM-15 CVM-15 DRV-15 JR-15 DVM-15 Tarumetsän Rakkauden Tähtipölyä "Piitu"

- FI RCH FI CH SIC MM-14 Tarumetsän Rakas Pikku Kiitäjä "Vincent"

Lisää kuvateksti

- FI RCH FI LCCH Tarumetsän Pieni Lämpöinen "Marsa"

- Tarumetsän Kipinöitä Tuuleen "Bambi"

Kaikki juoksivat 350m. Alkuerissä tytöt olivat tuloksissa 2. Piitu, 3. Bambi ja 4. Marsa. YK alkuerän jälkeen Vincent 4.sijalla. Kaikki pääsivät siis finaaliin.

Ensin Vincent kilpaili ja sijoittui finaalissa 4.sijalle tullen tällöin SM neloseksi! Sitten oli tyttöjen vuoro kisata. Oli taas tiukka kisa! Finaali huipentui siihen, että Piitu nousi komeasti 1.sijalle tullen SM kultamitalistiksi! Bambi juoksi pronssille ja Marsa neloseksi. Normaalikorkuisten podiumissa on Tarumetsäläisten blondi suora ja Kurnouksen musta suora eli 1-6.sijat meni Tarumetsäläisten ja Kurnouksen kesken.

Onnea muille kilpailijoille, sijoittuineille ja mestareille!  Kiitos HVK kisoista! Kuvien joukosta löytyy myös tarumetsäläiskuvaporukka :)