torstai 27. elokuuta 2015

25.7.2015 SIC ratamestaruus

25.07.2015 kilpailtiin Hyvinkäällä ratajuoksussa SIC ratamestaruudesta. Palkintokuvia ei olla löydetty - jos joku tietää mistä niitä löytyy voi heittää viestiä kiitos!

Kuusi nopeimmat pääsee finaaliin. Piitu ja Bambi molemmat pääsivät finaaliin. Molemmat tienasivat SERTit jo alkuerässä.
Finaalissa oli kova porukka juoksemassa mm. viime vuotinen rata MM mestari Kiki ja legendaarinen Dana! Piitu juoksi sijalle 3. ja babyface Bambi sijalle 4. Hyvin meidän tytöt pärjäsivät! SIC RM-15 tittelin voitti kaunis legendaarinen tuulennopea veteraani Dana (Vilpertin Danza) - onnittelut Danalle ja Tarulle!

YK sarjassa kilpaili Piitun velipoika Vincent, joka tienasi SERTin alkuerässä ja pääsi myös finaaliin. Mies juoksi finaalissa toiseksi tällöin tarumetsäläisille tuli kotiin sijat 2,3, ja 4!