torstai 27. elokuuta 2015

19.7.2015 Tampereen XXII Perinteiset maastot ja P-H kennelpiirin mestaruus 2015

19.7.2015 kilpailtiin Hämeenkyrössä kauniissa maalaismaisemassa maastossa Tampereen XXII Perinteiset maastot ja P-H kennelpiirin mestaruus 2015

Veteraani Mamma Marsa

Radat olivat melko haastavia, vaikeita ja märät. Vaati todella hyvää kestävyyskuntoa ja finaalin aikana satoi kaatamalla. Monia kaatumisia, kuperkeikkoja ja muuta nähtiin. Piitu veti pari kuperkeikkaa ja Bambi selvisi hienosti kaatumatta kertakaan vetäen upeasti tiukat mutkat! Meiltä oli mukana 3 italianvinttikoiraa, Piitu, Bambi ja reipas veteraani Marsa. Lisäksi Sarilta kaksi tarumetsäläisiä miehiä, Peto ja Vincent, jotka kilpailivat YK sarjassa. Lisäksi yksi whippet Niinalta, meidän koiratanssija Poosu!

Bambi kipinöi tuuleen
Nyt kävi tällä kertaa näin, että vanhemmat saivat väistyä nuorempien tieltä! Tyttäreni Bambinsa kanssa voittivat ja me jäätiin vanhemman Piitun kanssa kakkoseksi. Tarumetsän Kipinöitä Tuuleen "Bambi" pinkosi upeasti 1.sijalle napaten myös SERTin. Serkkutyttö Piitu perässä hyvänä kakkosena napaten myös SERTin. Veteraani mamma Marsa pinkosi sijalle 7. alkuerässä pääsemättä kuitenkaan finaaliin. Vain neljä pääsi finaaliin. Tarumetsän Kiitävän Hetken Ilo "Peto" juoksi sijalle 5. ja FI RCH FI CH SIC MM-14 Tarumetsän Rakas Pikku Kiitäjä "Vincent" 6.sijalle. Whippet puolella ensikilpaa kilpaileva meidän koiratanssija Poosu (Tarumetsän Kun Yksin Taivaltaa) teki todella upeaa työtä ja nappasi voiton! 478p ja SERT! Onnittelut Niinalle ja Poosulle!

Piitu
Voittaja Bambi

Bambi ansaitsi myös Pohjois-Hämeen kennelpiirin palkinto josta iloitsimme oikein kovasti kunnes myöhemmin soitettiin, että toimistossa oltiin erehdytty pahasti. Ylikorkeat italianvinttikoirat otettiin siis myös huomioon mestaruudessa vaikka kilpailivat omassa sarjassa tällöin Bambin Pohjos-Hämeen kennelpiirin palkinto siirtyi raskain mielin ylikorkealle urokselle, jolla on kaksi (2) pistettä enemmän kuin Bambilla. Erittäin surullinen ja harmittava erehdys jollaista ei olisi saanut tapahtua tällöin oltaisiin vältetty suurelta pettymykseltä. Toivottavasti tällaista ei enää tapahdu koskaan kellekään.

Tyttäreni silmin nuori Bambi on kuitenkin voittaja ja mestari, oli mestaruus tai ei :)

Kiitos kuvista Kati Kanerva ja Riina Lummekari. Jos jollakulla on myös kuvia kyseisestä kisasta pojista sekä whippet Poosusta saa heittää viestiä!

Kuvissa Marsa juoksee numerottomassa maastopuvussa, alkuerässä Piitu (kelta-musta koppa) punaisessa ja Bambi (musta-musta koppa) sinisessä. Finaalissa Bambi punaisessa ja Piitu sinisessä.