perjantai 28. elokuuta 2015

SM MAASTOKILPAILUT

Näiden kaikkien reissujen jälkeen koitti jälleen kerran...SM kisat! Tällä kertaa maastossa. Ne pidettiin 22.8.2015 Seinäjoen Humppilassa ja MOSH järjestivät todella hienot kisat! Paikka oli aivan upea ja kilpailut kaikin puolin onnistuneet! Plussana sää suosi ja oli hellettä.
Tarumetsäläisistä paikalla edustivat veteraani Marsa, Piitu ja Bambi.

Alkuerän jälkeen Piitu johti ja Bambi kakkosena. Marsa oli sijalla 8. Jännitys siis tiivistyi mitä finaalissa mahtaisi tapahtua! Ruokatauon jälkeen alettiin valmistautumaan finaaliin ja tunnelma oli paikanpäällä todella hyvä! Piitu juoksi perinteiseen tapaan tosi hyvin ottaen sprintteripyrähdyksiä. Bambi starttasi hieman jäljessä ja teki kovan työn kurotakseen välimatkan kiinni ja pysytteli serkun kannoilla loppuun asti. Marsapaani ei juossut kovin hyvin finaalissa joten ei ollut mukana mitalitaistelussa.

Piitu - kuva:RASATEK - Heidi Räsänen
Piitu - kuva: Rasatek - Heidi Räsänen
Palkintojenjaossa kun kerrottiin samalla tuloksia selvisi, että Tarumetsän Kipinöitä Tuuleen "Bambi" juoksi SM hopeamitalistiksi ja SMM-14 FI MVA FI KVA-M FI KVA-R SE LCCH SIC MM-15 CVM-15 DRV-15 JR-15 DVM-15 SRM-15 Tarumetsän Rakkauden Tähtipölyä "Piitu" voitti kullan! Tarumetsäläiset veivät kullan ja hopean kotiin!