perjantai 29. huhtikuuta 2016

16-17.4 Ruotsin maastokisat Bråvikenissä

15.4 tarumetsäläisiä matkusti Ruotsiin, Bråvikeniin maastokisoihin. WHYU Tarumetsän Kesäyön Usvaniitty "Slim" om. Hanna-Marie Naukkarinen, IT TWIN CUP-15 Tarumetsän Kipinöitä Tuuleen "Bambi" om. Annika Uuttu ja heidän mukaan lähti minulta 2 punaista IT, Tarumetsän Kiitävä Satusoturi "Nappula" ja FI KVA-R FI KVA-M Tarumetsän Pieni Lämpöinen "Marsa". Siellä ylikorkeat ja normaalikorkuiset juoksivat sekaisin samassa luokassa.

Lauantaina 16.4 juoksi Slim upeasti sijalle 9./36 ja oli herran toinen maastokilpailu ikinä. Alkuerään Slim lähti vauhdikkaasti ja suoritti todella hienosti ja jaksoi hyvin vielä finaalikierroksen juosta epäröimättä. Loistavaa Slim ja Hanna-Marie! Sunnuntaina 17.4 vuorostaan juoksivat italiaanot. Molemmat punaiset valitettavasti keskeyttivät alkuerässä mutta blondi Bambi kipinöi entiseen tapaan varmasti ja tasaisesti. Finaalirata oli tyttöjen mukaan tasaväkinen ja jännittävä. Bambi kipinöi itsensä 1.sijalle ja pokkasi myös Ruotsin maasto SERTin kotiin! Onnittelut Bambi ja Annika!

Seuraava maastokisa onkin huomenna jonne tarumetsäläisiä on tulossa paikalle mukava määrä. Toivotaan, että on hyvä sää ja aurinko paistaisi.

Kuvat: Christian Mangusson / Annika Uuttu / Hanna-Marie Naukkarinen / Bråvikenin vinttikoirakerho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti