torstai 8. lokakuuta 2015

TWIN CUP 2015


Rujiena, Latvia
28-30.8.2016 reissattiin maastojuoksukisoihin, tällä kertaa Baltian maihin eli Viro ja Latvia. Mukaan ilmoitettiin SMM-14 FI MVA FI KVA-M FI KVA-R SE LCCH SIC MM-15 CVM-15 DRV-15 JR-15 DVM-15 SRM-15 Tarumetsän Rakkauden Tähtipölyä "Piitu", FI KVA-R FI KVA-M Tarumetsän Pieni Lämpöinen "Marsa" ja Tarumetsän Kipinöitä Tuuleen "Bambi". Siellä järjestettiin myös TWIN CUP 2015 kilpailu kisojen yhteydessä eli lauantain Latvian ja sunnuntain Viron kisojen (pitää siis kilpailla molempina päivinä voidakseen olla mukana TWIN CUP kisassa) parhaan pistesaaliin rodussaan saanut voittaa tittelin.

Lucky ja Piitu. Hienot valjaat on tehnyt Kirsi Boman, kiitos!

Bambi

Pikku maskotti Ariel Marjon kainlossa. Ariel kiersi sylistä syliin :)Turisteina lähtivät mukaan HeJW-14 Tarumetsän Hetken Tie On Kevyt "Lucky", Tarumetsän Rakkauden Kultasade "Belle" ja maskotti Tarumetsän Monta Hetkeä Yhdessä "Ariel". Baltian maista jatkoimme matkaa Puolan läpi Saksaan jossa meillä oli tosiaan ne EM ratakilpailut ja siitä jatkettiin Saksasta lautalla Tanskaan ja siitä sillan yli Ruotsiin josta laivalla Suomeen. Siitä myöhemmin erikseen oma postaus.

Belle ja Bambi tarkkana: PUPU!
Latvian Rujienan kisapaikalla oli paljon yleisöä katsomassa

Saavuimme Tallinnaan iltamyöhään ja ajoimme Pärnuun jossa yövyttiin. Lauantain aamuna Kontisten kanssa peräkanaa ajettiin Latvian Rujienaan jossa on maastojuoksukilpailut. Siellä oli runsain joukoin myös suomalaisia paikalla. Kyläläisiä saapui katsomaan kisat. Piitulla alkoi tosiaan kiima joten se ei osallistunut kilpailuihin ollenkaan. Latviassa jaettiin vain kaksi serttiä italiaanoille. Liettualainen uros Smelis, om.G.Kuzmickas, voitti ja Bambi oli hienosti kakkosena saaden SERTin! Marsa veteraani 7 ja puolen vuoden iässä oli liekeissä ja juoksi hienosti sijoittuen neljänneksi. Ajettiin joukolla takaisin Viroon, Pärnuun jossa yövyttiin Joulumäella. Siitä oli lyhyt matka kisapaikalle.

Bambi ja Latvian SERT

Tuomarit

Marsa Marsipaani liekeissä!

Sunnuntain aamuna herättiin levänneinä ja kahvin voimalla suunnattiin lyhyen matkan päähän kisapaikalle. Alkuerä oli tiukahko ja monet väläyttelivät upeita juoksuja! Tauon aikana taivas tummeni uhkaavasti ja ukkosia kuului kaukaa. Alkoikin satamaan kaatamalla jolloin tauko piteni. Tuomaristo kokoontui neuvottelemaan jatketaanko kisat vai ei. Sade hiljeni lopulta tihkusateeksi jolloin kisat päätettiin jatkaa. Marsa veteraani vedettiin pois kisasta eli ei juossu finaalia jotta ei tulisi mahdollisia venähdyksiä/loukkaantumisia märällä pellolla sillä iäkkäämpänä urheilijana on hitaampaa ja vaikeampaa toipua urheiluvammoista tai muusta ja Saksan EM ratakisat oli tärkeämpi. Joten Tarumetsän teamia edusti finaalissa enää alle 2 vuotias Bambi, joka on aikaisemminkin osoittanut että pärjää märissä olosuhteissa.

Viron kisapaikka
Viron kisapaikka
Kisapaikka


Märkä pelto koetteli paljon koiran fyysistä kuntoa ja tarkkuutta, tasapainoa sekä halukkuutta juosta oli märkää tai ei. Bambi juoksi todella hienosti ja tarkasti mutkat sekä veti elämänsä ensimmäiset kuperkeikat josta nousi nopeasti jatkamaan pupun jahtaamista. Maalissa pupun kimpussa oleva blondin naama oli niin märkä, että olisi tarvinnut uimalasit! On myös onneksi ehjä kuperkeikoista huolimatta!
Bambi
Marsa 

Bambi

Tuloksien tultua selvisi, että Bambi teki neloshattutempun! Voitti, sai SERTin, CACILin ja voitti myös TWIN CUP 2015 tittelin! Uskomatonta, oli kyllä hieno hetki! Palkintokuvasta näkee kyllä miten tyytyväinen Bambi oli 
Hymiö smile 

Virossa jaettiin myös vain kaksi serttiä, toisen sai kakkossijalle oleva Ylladian Cream Dream Cliche, om.L.Jääskelä.

TWIN CUP 2015 TARUMETSÄN KIPINÖITÄ TUULEEN

Neloshattutempun tehnyt Voittaja Bambi omistajansa kanssa


Oli mielenkiintoista nähdä miten kisat järjestettiin Latviassa ja Virossa, tunnelma molemmissa kisapaikoissa oli oikein hyvä ja viihtyisä. Kiitoksia paljon Viron vinttikoiraliitto ja Latvian vinttikoiraliitto kisoista! Onnea myös kaikille muille voittajille ja sijoittuneille!


Toimihenkilö ja tuomari Bambi

TWIN CUP 2015 VOITTAJAT


Team Bambi valmistautumassa alkuerään Rujienassa, Latviassa

Kuvista kiitos Riina Lummekari, Inka Luomamäki, Kristiina Tammik ja Anne Karja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti