torstai 2. heinäkuuta 2015

Juhannuskilpailut Oulussa 19.6 Juhannus Race & 20.6 Yöttömän yön juoksut

Jälleen kerran pakattiin kimpsut, kampsut ja koirat kasaan ja matkattiin tällä kertaa Ouluun. Siellä meitä odotti kaksipäiväiset juhannusratakisat ja mukaan on ilmoitettu veteraani Marsa (FI RCH FI LCCH Tarumetsän Pieni Lämpöinen), Piitu (SMM-14 FI CH FI LCCH FI RCH SE LCCH SIC MM-15 CVM-15 DRV-15 JR-15 Tarumetsän Rakkauden Tähtipölyä) & Bambi (Tarumetsän Kipinöitä Tuuleen). Sää suosi meitä sillä aurinko paistoi molempina päivinä eikä satanut ollenkaan. 


19.6 juhannus race juostiin kahdessa erissä, alkuerä ja finaali. Molemmat 280m.



Tähtipölysiä jälkeensä jättävä Piitu

Bambi kipinöi kipinöitä


Blondit voittivat omat lähdöt ja Bambi rikkoi ennätyksenä juosten KV-ajan 23.91s saaden samalla ensimmäisen rata SERTin. Piitu juoksi myös KV-ajan 23.51s. Piitu johti alkuerien jälkeen juhannus racessa.

Tauon ja palauttelun jälkeen juostiin finaalilähdöt. Blondit voittivat omat lähdöt ja Bambi rikkoi jälleen kerran ennätyksenä KV ajalla 
23.62s!


Piitu voitti juhannus racen ja Bambi sijoittui kolmanneksi.



Juhannus Race ykkönen ja kolmonen. Onnea muille sijoittuineille!

Seuraavana päivänä juostiin yöttömän yön juoksut ja myös veteraani Marsa juoksi veteraanilähdön. Peruutuksien johdosta blondien lähdöt yhdistettiin ja samassa lähdössä juoksi myös 46cm ylikorkea italiaanopoika! Tälläkin kertaa juostiin 280m. Veteraani Marsa voitti veteraanilähdön ajalla 24.25s



Rouvat Taru Uuttu & Marie-Christine Kontinen ja heidän veteraanimammat Marsa & Gitte


Sitten olikin blondien vuoro juosta. Piitu juoksi upeasti ajalla 
23.03s putsaen tähtipölyillä tätinsä Kukan, Tarumetsän Pienet Jäljet, vanhan re 23,37 uuteen uskoon! Oulun Virpiniemen vinttikoiraradan italianvinttikoira 280m ennätys on siis edelleen Tarumetsän hallussa. Bambi juoksi myös KV-ajan 23.63s. Molemmat tienasivat SERTin. Piitu sijoittui toiseksi ja Bambi kolmanneksi. Kisojen jälkeen oli treenit ja Sirius Black (Tarumetsän Pähkinänsärkijä) pääsi revittelemään testaan Oulun rataa. Veteraanin riemu oli hienoa katseltavaa. 


Kerta kaikkiaan loisto reissu ja jällleen kerran tien päälle nokka kohti kotia. Kiitokset Oulun vinttikoirakerholle kisoista ja oli todella mukavaa!



280m RE Piitu

Bambi



Sirius Black testaa Oulun rataa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti